Varma sommardagar!

 

Hej på er träningen rullar på som den ska och jag känner hur kroppen börjat bli riktigt trött nu. Inte bara av den tuffa träningen utan också av det varma vädret vi haft nu på sista tiden. Därför blir det ännu viktigare att fylla på lite extra med vätska före under och efter passen. Hittills har jag klarat mig bra men det gäller att inte fuska med den biten för att kunna genomföra träningen på bästa sätt. Jag genomförde ett intervallpass med komb (intervaller med skytte) på en av de varmaste dagarna där jag fick känna på hur viktigt det är att komma väl förberedd till vartenda pass. Jag hade tränat dubbla pass dagen före och vädret var i stort sett det samma så jag hade tappat stora mängder vätska och inte fått i mig tillräckligt inför kommande dag. Detta gjorde att jag fick en betydligt tyngre resa än om jag tankat på det där lilla extra som jag saknade. Men jag genomförde passet och sköt ganska bra så jag får ta med mig en lärdom från det passet att det inte går att tumma på att man druckit tillräckligt när det är så pass varmt. Inget ont som inte har något gått med sig kan man säga. Jag tänkte också bjuda på en film från det passet!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng