Hemgjorda energikakor!

 

Det är alltid spännande att testa något nytt och jag tog mig nu i dagarna friheten att prova att göra egna energikakor som jag kan använda när jag tränar. Det blev mycket goda och jag tycker inte heller att det var speciellt svårt recept. Jag rekommenderar er att testa dem så jag länkar receptet till er nedan, bjussar lite på några bilder av mina egna skapelser! Lycka till 🙂

get-an-energy-boost-with-these-dark-chocolate-apricot-breakf

20160813_195913[1]

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng