Militärlandslaget i Sollefteå

 

Då var ännu ett läger avverkat och denna gång var det tillsammans med militärlandslaget i Sollefteå. Temat för lägret har varit formtoppning inför det kommande rullskidskytte SM som går av stapeln i Boden 27-28/8. Laget startade upp med att köra 3 stycken skidgångsintervaller uppför Hallstabergets slalombacke och varje gång i vilan på väg ner stannade vi på mitten och körde 10 * 15 sekunder intervaller. Det var ett riktigt tufft pass och alla fick verkligen kämpa. Trötta och nöjda efter dagen tog vi oss en välförtjänt kvällsvila med god mat och spa på Hotell Hallstaberget där vi bodde under hela veckan. Veckan följdes sedan upp med en del lugna pass, impulser, intervaller på rullskidbanan och tävlingar. En fartfylld vecka har det varit och för varje dag känns det som att energin växer och formen börjar infinna sig. Tävlingarna som vi genomförde i slutet av veckan var en bra genomkörare och det märks hur viktigt det är med tävlingsvana för att kontrollera nerver. Den första tävlingen var en sprint där vi sköt 2 gånger. Ingen vidare start för mig när jag upplevde en stressad åkning och inget vidare skytte med totalt 5 bom. Antagligen blev jag lite tagen av stundens allvar. Men det tog jag sedan igen på jaktstarten där vi sköt 4 gånger. Jag slappnade av mer försökte tänka på tekniken samtidigt som jag försökte lugna ner mig på vallen. Det fungerade bra och jag fick ett 100% skytte i liggande och 4 bom i stående. Det är hur som helst roligt att tävla och känna på alla stressmoment som det medför. Tyvärr hann jag inte mer än att komma hem på lördag för att sedan på söndag vakna upp med halsont. Tråkigt och jobbigt är det såklart men samtidigt är det bara att finna sig i det också. Jag vill istället säga lycka till, till alla andra som åker till  Boden för att tävla. Kör hårt! 🙂

 

14114499_1217867324900291_1502145461_o

Gänget springer nipleden i 3 timmar.

14151822_1217867444900279_2146855432_o

Laserskytte inne i hotellets korridor.

14138448_1217867154900308_195526401_n

Några av oss tjejer som kör bålövningar efter en lättare löptur.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng