Tillbaka i Jämtland

 

Då var jag äntligen tillbaka i Östersund för att inleda mitt andra år på skidskytteuniversitetet. Det känns jättebra att dra igång träningen med de andra igen. Tyvärr har jag inte kunnat vara med under den första veckan då min förkylning olyckligtvis utvecklade sig till bihåleinflammation och jag fick penicillin utskrivet. Men trotts ett längre avbrott i träningen har det inte hindrat mig från att träna på skyttet och jag känner att det går framåt. Vi sköt 200 skott stående nu i  veckan och jag hade 187 träff vilket jag är ganska nöjd med. Det var ett gemensamt skyttepass tillsammans med de andra på universitetet och det märks att nivån har höjts på alla vilket är så inspirerande. Imorgon kommer jag också smyga igång med träningen och jag hoppas att kroppen kommer svara positivt. Den närmaste tiden var det inget speciellt planerat utan det var tänkt att jag skulle vara i Östersund under en tid för att genomföra min träning här innan jag drar på läger i Italien, närmare bestämt Dobbiaco, Toblach. Men nu i veckan fick jag ett samtal om att jag tillsammans med ytterligare 3 aktiva ska få följa med utvecklingslandslaget på läger till Ramundberget. Det känns så roligt och det är något som jag ser fram emot. Så nu gäller det att komma igång igen genomföra bra träning så att jag är igång på ett bra sätt när vi är borta på lägret. Det var allt för nu så hörs vi snart!

 

Stående skytte i ett blåsigt Östersund, 100 skott.

14215414_1227857623901261_84861443_o

Liggande skytte under samma förhållanden, 100 skott.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng