Swe cup 1 & 2 = 3

Efter att jag under en längre tid gått omkring med en seg och orkeslös kropp så har det nu äntligen börjat vända för mig. Jag har under den senaste tiden inte tränat så mycket som var tänkt enligt planen i ett försök att komma igång igen. Det har inneburit kortare pass, mer återhämtning och mer mat för att verkligen fylla på mina depåer. Sakta men säkert så har jag känt hur jag fått mer och mer energi. Och nu i helgen åkte jag upp till Piteå på Sverige cup 1 och 2. På lördagen var det min första distans på 15 km med 4 skytten (ligg, stå, ligg, stå). Mycket tankar kring hur jag skulle lägga upp loppen fanns men samtidigt så vet jag att det i nästan alla lägen handlar att åka så snabbt som möjligt. Jag gjorde ett godkänt lopp rent åkmässigt men det blev för många bom. Trotts 7 bom lyckades jag ändå komma 3:a bakom Anna Wikström och Felicia Lindqvist. Klubben hade sedan köpt en tårta som vi delade på. Tack för den fina gesten Anundsjö SKF. På kvällen blev det en kortare löptur för att skölja ur benen lite extra inför morgondagens sprint på 7.5 km. Den dagen resulterade också i en 3:e plats, med en fortsatt god skidåkning men med ett lite sämre skytte. Jag får ta en titt på mitt skytte nu när jag har ett längre uppehåll utan tävlingar för att se vad jag måste förändra eller förbättra. Men det som glädjer mig mest nu i helgen är inte mina resultat utan att jag är på väg tillbaka i min vanliga form i skidåkningen. Det var vad jag hoppats på skulle visa sig under helgen och det gjorde det. 

Just nu är jag hemma för att landa en stund. Det känns skönt. Jag ser också fram emot att komma igång med träningen igen nu under uppehållet. Jag ska hålla er uppdaterade.
Ha det bra! ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng