Plötslig förkylning

I mitt tidigare inlägg skrev jag om att jag fått det glädjande beskedet att jag skulle få åka till Kazakstan för att delta på Universiaden. Tyvärr blev jag tvungen att ställa in min resa dit då jag drog på mig en besvärlig förkylning med feber. Det var riktigt tråkigt att behöva avsäga sig uppdraget men jag hoppas att jag får nya chanser snart igen. Den senaste tiden har istället inneburit att bli frisk och komma igång med träningen. I början var jag mycket trött men känner att jag är på väg tillbaka. När jag inte kunnat träna lika mycket har jag hunnit med att träffa mina kompisar lite oftare och jag har till och med hunnit med att testa crossfit för första gången. Crossfit är något jag har velat testa under en längre tid då jag tyckt att det verkar som en rolig träningsform med både kondition och styrka i ett. En av mina kompisar skulle gå på ett prova på pass, då tog jag vara på det tillfället och följde med. Vi åkte ut till frösön där de har en lokal där man kan träna  crossfit. Väl där fick vi information om verksamheten och hur passet skulle gå till. Vi skulle jobba i par och rulla på 4 övningar i 20 minuter. Passet var verkligen hur jobbigt som helst. Jag hade inte förväntat mig det och det skiljde sig ganska mycket från hur vi skidåkare brukar träna och jag kan tänka mig att det skulle kunna vara ett bra komplement till den vanliga träningen. Efter passet tog vi två en lätt löptur och bestämde oss för att käka middag ute. Det blev ett besök på Vezzo sedan tillbringade vi kvällen hos Ingela med lite sällskapsspel. Jag har också hunnit med att tävla swe cup i Hede där det genomfördes två sprintar på 7,5 km vardera. Det gick inte alls som jag hoppats och med för många misstag och med en ostadig form så blev det en mindre lyckad helg. Jag har efter dessa tävlingar tränat på lite mer och känt att kroppen börjar vänja sig lite i alla fall. Jag ser fram emot att få tävla i Finnskoga nästa helg där det ska genomföras sprint och säsongens första jaktstart. Fram tills dess ska jag försöka förbereda mig så bra jag kan och förhoppningsvis kommer kroppen vilja samarbeta lite bättre då. Ni får ha det så bra så länge. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng